Retourbeleid


Retourneren

Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat u 30 dagen de tijd heeft na ontvangst van uw artikel om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, ongebruikt zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten. U hebt ook het ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

Om een retourzending aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen op hello@botanee.be. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen wij u een retourlabel toe, evenals instructies over hoe en waar u uw pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst via e-mail om terugzending te hebben gevraagd, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over retourzendingen op hello@botanee.be.


Beschadigingen en problemen

Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat wij het probleem kunnen beoordelen.


Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Bepaalde artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen). Neem contact met ons op als u vragen of twijfels hebt over uw specifieke artikel. Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.


Ruilen

De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is om het artikel dat u hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.


Terugbetalingen

Wij zullen u op de hoogte stellen zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.


x