Waar wij voor staan


Duurzaamheid is de kern van wat we doen bij Botanee. We kopen al onze ingrediënten lokaal in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en gebruiken duurzame verpakkingsmaterialen. 
De natuur op z'n best
Onze volledig natuurlijke en biologische handzepen, afwasmiddelen en reinigingsspray zijn zo natuurlijk als het maar zijn kan. We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten en parfumeren onze producten met zuivere essentiële oliën, zodat u duurzame en veilige producten voor uw gezin kunt gebruiken.

Onze planeet helpen
Botanee's natural living producten zijn verkrijgbaar in prachtige gerecycleerde glazen flessen. Deze flessen gaan eeuwig mee en zijn een mooie blikvanger op het aanrecht of in de badkamer. Ze zijn een perfect duurzame optie en verminderen het gebruik van plastics in huis, of in je winkel of kantoor.

We gaan zelfs nog een stapje verder in onze duurzaamheidsdoelstelling. Ecologische navulverpakkingen zorgen ervoor dat u uw glazen flessen kunt blijven gebruiken en zo een beetje meer bijdraagt aan een gezondere, duurzamere en groenere planeet. 

Onze natural living producten zijn:
✓ Vegan en dierproefvrij
✓ Geparfumeerd met pure essentiële olie
✓ 100% hypoallergeen, zeer zacht voor kleine handjes
✓ Zonder parabenen en ftalaten
✓ 100% traceerbaarheid van de ingrediënten
✓ Antibacterieel
✓ Milieuvriendelijk

Wij streven er ook naar om zo duurzaam mogelijk te werken bij het maken van onze houtcollecties. We gebruiken alleen lokaal inheems en duurzaam gewonnen hout, produceren al onze planken lokaal met de hand en gebruiken natuurlijke biologische plantaardige oliën.  


x